duminică, 8 iunie 2014

REVOLTATOR


5 motive pentru care Simona Halep nu e promovata pe masura rezultatelor

CITITI IN CONTINUARE SI DACA SUNTETI UN ROMAN ADEVARAT DISTRIBUITI MAI DEPARTE

5 motive pentru care Simona Halep nu e 
promovata pe masura rezultatelor 

Cei de la Bleacher Report scriu  care ar fi cele cinci motive pentru care Simona Halep este jucătoarea de tenis "€œdespre care se face cea mai puțină valvă”, deși în ultima perioadă a înregistrat succes după succes.


 În urma victoriilor fulminante din ultima perioadă, Simona Halep a intrat în atenția presei internaționale.         Cei de la Bleacher Report, companie media specializată în evenimetele sportive din întreaga lume, vorbesc despre faptul că deși româncă nostră este locul 4 WTA, puțină lume a auzit de ea.    
     În presa internațională de specialitate chiar și locul 19 WTA, Eugenie Bouchard, este mai cunoscută decât românca noatră, susțin cei de la Bleacher Report .
 Aceasta a fost însă promovată de agentul ei că fiind "€œurmatoarea Sharapova”, în special datorită faptului că este "îœnaltă, blondă, oarecum atractivă și joacă binișor”. 


Cele cinci motive ar fi:    

     1.- Nu este blondă. 
De la Chris Evert, la Anna Kournikova, media sportivă se pare că preferă blondele.  

 2.-   Nu este înaltă. Simona are 1,68 metri, ceea ce este o înălțime bună pentru o femeie. Numai că în lumea WTA, "bun” se pare că nu este de ajuns. Majoritatea jucătoarelor de top ating în jur de 1,80 metri înălțime, acesta fiind și cazul Mariei Sharapova. 

simona01.jpg

 
3. -   Vorbește engleză cu accent. "Se înțelege ceea ce spune, este clar că își măsoară foarte bine cuvintele și este plăcută. Numai că pentru fanii americani Halep are un accent prea străin”, scriu cei de la Bleacher Report.
 
 4.-   Nu are victorii considerabile în turnee de Grand Șlam, majoritatea câștigurilor ei fiind în turnee mai mici.
 
5. -   Este în continuare considerată ca făcând parte din liga mică. 

simona-halep-.jpg
Un comentariu:

eliza spunea...

REZULTATELE MARILOR ROMANI NU SUNT RECUNOSCUTE