Treceți la conținutul principal

REVOLTATOR


5 motive pentru care Simona Halep nu e promovata pe masura rezultatelor

CITITI IN CONTINUARE SI DACA SUNTETI UN ROMAN ADEVARAT DISTRIBUITI MAI DEPARTE

5 motive pentru care Simona Halep nu e 
promovata pe masura rezultatelor 

Cei de la Bleacher Report scriu  care ar fi cele cinci motive pentru care Simona Halep este jucătoarea de tenis "€œdespre care se face cea mai puțină valvă”, deși în ultima perioadă a înregistrat succes după succes.


 În urma victoriilor fulminante din ultima perioadă, Simona Halep a intrat în atenția presei internaționale.         Cei de la Bleacher Report, companie media specializată în evenimetele sportive din întreaga lume, vorbesc despre faptul că deși româncă nostră este locul 4 WTA, puțină lume a auzit de ea.    
     În presa internațională de specialitate chiar și locul 19 WTA, Eugenie Bouchard, este mai cunoscută decât românca noatră, susțin cei de la Bleacher Report .
 Aceasta a fost însă promovată de agentul ei că fiind "€œurmatoarea Sharapova”, în special datorită faptului că este "îœnaltă, blondă, oarecum atractivă și joacă binișor”. 


Cele cinci motive ar fi:    

     1.- Nu este blondă. 
De la Chris Evert, la Anna Kournikova, media sportivă se pare că preferă blondele.  

 2.-   Nu este înaltă. Simona are 1,68 metri, ceea ce este o înălțime bună pentru o femeie. Numai că în lumea WTA, "bun” se pare că nu este de ajuns. Majoritatea jucătoarelor de top ating în jur de 1,80 metri înălțime, acesta fiind și cazul Mariei Sharapova. 

simona01.jpg

 
3. -   Vorbește engleză cu accent. "Se înțelege ceea ce spune, este clar că își măsoară foarte bine cuvintele și este plăcută. Numai că pentru fanii americani Halep are un accent prea străin”, scriu cei de la Bleacher Report.
 
 4.-   Nu are victorii considerabile în turnee de Grand Șlam, majoritatea câștigurilor ei fiind în turnee mai mici.
 
5. -   Este în continuare considerată ca făcând parte din liga mică. 

simona-halep-.jpg
Comentarii

eliza a spus…
REZULTATELE MARILOR ROMANI NU SUNT RECUNOSCUTE

Postări populare de pe acest blog

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…