joi, 8 mai 2014

Vremea se raceste usor in unele zone din tara. Prognoza meteo pentru weekend

Joi, valorile termice vor fi in scadere iar instabilitatea atmosferica in crestere. Vineri si sambata vor fi averse locale, iar duminica vom avea vreme frumoasa.

In Europa, campul ciclonic pozitionat pe nord-nord-vest va continua sa se extinda si va acoperi suprafete importante, iar pana sambata, valori mari ale presiunii vor fi numai in sud-vest.

Norii corespunzatori campului de presiune joasa vor acoperi tot mai multe regiuni, iar sambata vreme buna va fi numai prin sud si prin sud-vest, in rest va ploua pe zone extinse.

Vezi si Cum va fi VREMEA in aceasta vara PE LITORAL: Fenomene extreme, violente si chiar tornade 

Aerul rece va continua sa se retraga spre nord-est, dar la finalul intervalului un nou val de aer ceva mai rece va cobori dinspre nord. In sud-vest va actiona o masa de aer cald si tot aer cald vom avea pe tot sudul.

Vantul va continua sa sufle cu putere in cam toate zonele de coasta iar la finalul de vineri va ajunge la viteze mari mai ales in vest si nord-vest, informeaza stirileprotv.ro.

Vineri seara si pe timpul noptii va ploua in sud-est, sambata va ploua, posibil in cantitati destul de mari, in toata jumatatea estica si la munte, iar duminicavremea va fi frumoasa si foarte calda, cu maxime de la 19 la 27 de grade Celsius.


Niciun comentariu: