vineri, 2 mai 2014

Al treilea razboi mondial,o realitate?

Al treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014, susține un astrolog rus


Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014. Cel puțin asta a a prezis, la Moscova, în timpul unei conferinţe a astrologilor, şamanilor şi parapsihologilor, care a avut loc în anul 2011, astrologul de origine rusă Pavel Globa, în acest moment stabilit în Germania.
Potrivit evz.ro, astrologul rus Pavel Globa, care se bucură de renume în rândul breslei sale, susţine că Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014 şi a oferit şi o perioadă estimativă, respectiv în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014 de la Soci, din Rusia, sau la cinci zile după încheierea lor, conform publicaţiei Utro.ru.
Jurnaliştii ruşi mai precizează faptul că Pavel Globa ar fi prezis, printre altele, căderea URSS-ului, catastrofa de la Cernobâl şi atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, din SUA.
Acesta a mai precizat în cadrul conferinţei astrologilor, şamanilor şi parapsihologilor că în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din acest an va avea loc un atentat terorist. Finalul lui 2011 va mai aduce şi alte "lucruri rele", de vină fiind cele şase eclipse anunţate pentru acest an. "La momentul ultimei, ce va interveni la 10 decembrie, un conflict armat va fi cuprins întreaga Peninsulă Balcanică", a mai precizat Globa.

Actiunile Rusiei rescriu strategia militara a Romaniei: Trebuie sa ne si aparam, nu numai sa trimitem trupe afara

     
Actiunile Rusiei rescriu strategia militara a Romaniei: Trebuie sa ne si aparam, nu numai sa trimitem trupe afaraFoto: globalnews.ca
In ipoteza unor focare de razboi la granita de est a Romaniei si a presiunilor rusesti asupra Moldovei, Traian Basescu a cerut joi schimbarea strategiei militare a Romaniei.
La sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii tinuta joi, in care s-a dezbatut situatia din Ucraina, presedintele Traian Basescu a indemnat la "alocarea unor resurse suplimentare o data cu rectificarea bugetara si o buna planificare pentru anul 2015, in asa fel incat prin cresterea resursei financiare alocate Armata Romana sa-si creasca consistent capacitatea de reactie", scrie Romania Libera.

Traian Basescu a vorbit despre o schimbare de paradigma in strategia de aparare a Romaniei.

Ministrul Dusa, la bilantul MApN: Am creat o armata moderna in zece ani

"Daca pana acum prioritatea majora a Armatei Romane a fost indeplinirea misiunilor in afara teritoriului national, din acest moment, acest obiectiv trebuie insotit si de un nou obiectiv, acela de ridicare continua a capacitatii de reactie a Armatei Romane, nu pentru ca Romania ar fi atacata de cineva, dar, cand in estul si nordul frontierelor noastre se petrec evenimente precum cele care au dus la pierderi teritoriale pentru un stat vecin in favoarea Federatiei Ruse, acest lucru nu poate lasa nici conducerea politica a tarii si nici Armata in afara unor reactii.

Iar prima reactie a politicului si a Armatei Romane trebuie sa fie cresterea capacitatii de reactie a Armatei", a spus presedintele Traian Basescu.

Basescu a covocat CSAT: Ucraina si securitatea cibernetica, pe lista de discutii


Presedintele Romaniei a facut declaratii asemanatoare si la sedinta de bilant a Ministerului Apararii Nationale, unde a pus din nou accentul pe zonele de tensiune din apropierea granitelor tarii noastre.

"Ca o fi Transnistria, ca or fi Transnistria si Republica Moldova, ca urmeaza regiunea de sud a Ucrainei, de la Crimeea catre Odessa si spre gurile Dunarii pana la Bratul Chilia, sunt intrebari pe care oricine poate sa si le puna, in lipsa unor declaratii si atitudini ferme ale Federatiei Ruse. Impredictibilitatea Federatiei Ruse ne obliga sa analizam variante, dar si posibilitati de reactie", a sustinut Traian Basescu.

Mai multe semne arata ca situatia ar putea sa evolueze periculos in perioada urmatoare. Rusia maseaza trupe la granita de est a Ucrainei, oficiali ucraineni vorbind de aproximativ 100.000 de soldati rusi.

Potrivit, comandantul suprem al fortelor aliate in Europa (SACEUR), generalului Philip Breedlove, a declarat ca o Rusia pregateste trupe de parasutisti pentru cucerirea aeroporturilor si aerodromurilor din Ucraina, iar surse NATO spun ca atacul ar putea avea loc inaintea alegerilor de pe 25 mai, care vor instala un guvern legitim.

Profețiile lui Nostradamus – Rusia va distruge România în debutul celui de-AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL


Ucraina se află pe un butoi de pulbere și conform ultimelor evenimente este posibil ca un alt război mondial să se declanșeze. În timp ce marile puteri ale lumii stau și privesc fără reacție, prim-ministrul ucrainean Arseni Iaţeniuk acuză Rusia că dorește începerea celui de-Al Treilea Război Mondial.
“Tentativele de agresiune ale armatei ruseşti asupra teritoriului Ucrainei vor conduce la un conflict pe teritoriul Europei. Lumea nu a uitat al Doilea Război Mondial, iar Rusia vrea să lanseze al treilea război mondial”, a declarat Iaţeniuk într-o şedinţă de Guvern.
La prima vedere acest scenariu pare desprins dintr-o carte science-fiction, dar dacă privim profețiile efectuate în trecut de către celebrul Nostradamus, putem să creăm o imagine interesantă. Cert este faptul că prezicătorul francez a văzut, în urmă cu peste 500 de ani, că Al Treilea Război Mondial va fi declanşat de Rusia. Mai mult de atât, prima țară cucerită va fi România. Descrierea este de o violenta deosebita iar gravitatea limbajului indica faptul ca atunci când aceste evenimente vor avea loc,impactul asupra populaţiei naţionale dar si globale,va fi unul major. Iată și catrenul în cauză:
Din Rusia vor navali în masă..
Distrugătorul Antic va ruina acel oraș,
Violența distruge “Romanie” va suferi,
Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite.
Dacă includem ideea că Ucraina a fost cucerită cu mult timp înainte ca un război adevărat să înceapă, atunci conform celor scrise de Nostradamus, următoarea țară pe lista Rusiei este România.
Termenul “Românie”,care înseamnă “Romanii”, este considerat de unii că ar face referire la Italia însăşi,catrenul descriind un atac de proporţii asupra Italiei.Alţii însă au remarcat faptul că este specificat în finalul catrenului efectul politic şi militar pe care îl produce acest atac al Rusiei: “Astfel, flacările Marelui Război ne mai putând fi oprite.”
Acest vers, de fapt, sugerează indirect că românii se trag dintr-un popor latin și că până la urmă este vorba despre țara noastră care va fi lovită de violența fără precedent al imperiului Rusiei. Pe de cealaltă parte, dacă un război mondial se declanșează este normal ca prima țară atacată de Rusia să fie România și nu Italia.
razboi mondial Profețiile lui Nostradamus   Rusia va distruge România în debutul celui de AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Astfel,prima victimă va fi România, ţara aflată de nu mult timp în Nato, ţara care găzduieşte baza americană şi elemente de scut Antiracheta, țara marionetă condusă după bunul plac al occidentalilor. După atacarea şi distrugerea României,izbucnirea războiului la scară planetară nu mai poate fi oprit,în ciuda eforturilor diplomatice a unora.

Niciun comentariu: