Treceți la conținutul principal

Mircea Solcanu

Mircea Solcanu nu a mai iubit un barbat de 5 ani!


Mircea Solcanu face parte din comunitatea gay din Romania si este printre putinii barbati cu aceste inclinari care a admis in public acest fapt. Intr-un interviu recent el ne dezvaluie cateva din aspectele intime ale vietii lui: “Dar din martie, de cand am aflat de tumora, mi-am scos din cap treaba asta cu relatiile, m-am distanţat si mai mult de toata lumea. Acum, ce sa fac, ma indragosteam de un baiat si ii spuneam ‘Bai, baiatule, eu s-ar putea sa mor’. Doamne fereste!, sa mori apoi si ala sa ramana cu povara asta. Sunt singur de foarte mult timp. De 5, 6 ani n-am mai spus ‘te iubesc’ unui barbat. E o diferenţa mare! Sunt o gramada de bulangii. E o mare diferenta intre bulangii si gay. Eu de patru-cinci ani n-am mai fost in nici un club de gay, pentru ca e plin de bulangii”.
mirceasolcanu

“Eu m-am si culcat cu o femeie. Nu poţi sa spui ca nu-ţi place ciorba de burta, daca n-ai mancat ciorba de burta. Aveam 25 de ani, a fost atractie…  M-am gandit sa infiez un copil, dar l-as infia daca as fi cu barbatul pe care l-as iubi. si sa nu fie mic, un copil mic, de cateva luni. Eu mi-as dori chiar si un copil de zece ani. Important e sa-l educi si sa-l iubesti, ca, pana una alta, isi va alege el cum sa traiasca”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…