Treceți la conținutul principal

Mircea Solcanu

Mircea Solcanu nu a mai iubit un barbat de 5 ani!


Mircea Solcanu face parte din comunitatea gay din Romania si este printre putinii barbati cu aceste inclinari care a admis in public acest fapt. Intr-un interviu recent el ne dezvaluie cateva din aspectele intime ale vietii lui: “Dar din martie, de cand am aflat de tumora, mi-am scos din cap treaba asta cu relatiile, m-am distanţat si mai mult de toata lumea. Acum, ce sa fac, ma indragosteam de un baiat si ii spuneam ‘Bai, baiatule, eu s-ar putea sa mor’. Doamne fereste!, sa mori apoi si ala sa ramana cu povara asta. Sunt singur de foarte mult timp. De 5, 6 ani n-am mai spus ‘te iubesc’ unui barbat. E o diferenţa mare! Sunt o gramada de bulangii. E o mare diferenta intre bulangii si gay. Eu de patru-cinci ani n-am mai fost in nici un club de gay, pentru ca e plin de bulangii”.
mirceasolcanu

“Eu m-am si culcat cu o femeie. Nu poţi sa spui ca nu-ţi place ciorba de burta, daca n-ai mancat ciorba de burta. Aveam 25 de ani, a fost atractie…  M-am gandit sa infiez un copil, dar l-as infia daca as fi cu barbatul pe care l-as iubi. si sa nu fie mic, un copil mic, de cateva luni. Eu mi-as dori chiar si un copil de zece ani. Important e sa-l educi si sa-l iubesti, ca, pana una alta, isi va alege el cum sa traiasca”.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Iulia Vantur inlocuita de Pro TV cu Tudor Tomos? Prezentatoarea ar putea juca la Bollywood

Idila Iuliei Vantur cu starul indian Salman Khan a facut-o pe vedeta Pro TV sa stea in India doua luni. In aceste conditii, sefii din Pache Protopopescu s-au gandit sa o inlocuiasca, scriu cei de la Click. Astfel, cel care i-ar lua locul ar fi reporterul de teren Tudor Tomos. Mai probabil ar fi insa ca mutarea sa fie pe moment, stiut fiind ca cei de la Pro TV mizezaza in general pe prezentatoare agreabile. Iulia Vantur ar putea vira spre Bollywood unde relatia cu Salma Khan ar propulsa-o in productii cinema.

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…