Treceți la conținutul principal

Experienta lui Botezatu

Experienta lui Botezatu din inchisoarea Ca del Ferro din Cremona, i-a provocat cosmaruri mult timp!


La un moment dat in viata lui Botezatu au intervenit problemele cu legea. Cu o distinctie proaspat primita in industria modei, Bote, a fost acuzat de complicitate la inselaciune si bancruta frauduloasa pe vremea aceea. Acesta a optat sa fuga din tara la acel moment, insa s-a predat carabinierilor italieni. A fost incarcerat si dus la penitenciarul din Cremona, Ca del Ferro. Botezatu retraieste cateva din acele momente cumplite: “Unii erau închişi pe viaţă. Unul dintre ei comisese 12 crime, povestea cum o victimă a împuşcat-o, alta a fost trasă în beton… Dar era haios: era un mafiot celebru, stătea în halat de mătase, fuma trabuc, deşi nu aveai voie deloc să fumezi. Însă cu o mică şpagă… la fel ca la noi, de altfel…Când m-au împins în încăpere era întuneric beznă, aşa am constatat că aici nu era geam. În scurt timp gardienii mi-au aprins lumina. Am văzut un pat, un wc în colţ şi atât. Era oribil, celula mea în care locuiesc acum mi se pare o cameră de lux. La carceră miroase groaznic a pişat şi igrasie. În plus, pereţii sunt atât de reci, că ai senzaţia că rişti să faci pnenumonie după cinci minute de şedere acolo”.
botezatu
“Azi am asistat la o scenă îngrozitoare: un arab l-a tăiat pe faţă pe un altul cu 12 lovituri”, ii povestea mamei sale, intr-o scrisoare la acea vreme.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Iulia Vantur inlocuita de Pro TV cu Tudor Tomos? Prezentatoarea ar putea juca la Bollywood

Idila Iuliei Vantur cu starul indian Salman Khan a facut-o pe vedeta Pro TV sa stea in India doua luni. In aceste conditii, sefii din Pache Protopopescu s-au gandit sa o inlocuiasca, scriu cei de la Click. Astfel, cel care i-ar lua locul ar fi reporterul de teren Tudor Tomos. Mai probabil ar fi insa ca mutarea sa fie pe moment, stiut fiind ca cei de la Pro TV mizezaza in general pe prezentatoare agreabile. Iulia Vantur ar putea vira spre Bollywood unde relatia cu Salma Khan ar propulsa-o in productii cinema.

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…