Treceți la conținutul principal

Teorie socanta in cazul mortii maicutei exorcizate la Manastirea Tanacu

Teorie socanta in cazul mortii maicutei exorcizate la Manastirea Tanacu

 
Teorie socanta in cazul mortii maicutei exorcizate la manastirea Tanacu. Conform unei anchete facuta de jurnalistii de la BBC, tanara a murit din cauza injectiilor cu adrenalina facute de medici. La acel moment, cadrele medicale care au intervenit au fost anchetate insa nu au fost gasite vinovate.

O dezvaluire uimitoare a televiziunii britanice dovedeste faptul ca, desi preotul o agresase pe tanara, aceasta a decedat din cauza celor 6 injectii cu adrelina facute in timp ce era transportata cu ambulanta la spital. Raportul medico-legal intocmit dupa deshumarea trupului Irinei Corogeanu arata ca aceasta ar fi murit din vina medicilor.

"Raportul redactat de medicul Dan Gheorghiu, medic primar de medicina legala din Constanta, ajunge la concluzia ca moartea Irinei Cornici a fost cauzata de o eroare medicala facuta de medicul ambulantei care i-a administrat tinerei sase fiole de adrenalina. Prima analiza medico-legala, facuta sub presiunea emotiilor starnite de cazul de la Tanacu, il acuza pe preotul Daniel Corogeanu de omucidere. Cauza presupusa a mortii era insuficienta cardio-respiratorie acuta, insuficienta respiratorie restrictiva prin contentie (mecanica), soc hipovolemic (scaderea cantitatii de sange circulant), deshidratare importanta in contextul unui bufeu delirant halucinator (schizofrenie) neglijat, cu stare de agitatie psihomotorie severa. Noul raport medico-legal arata ca, potrivit expertizei facute dupa exhumare, Irina Cornici mai era inca in viata atunci cand i s-au aplicat perfuzii cu o supradoza de adrenalina. In fisa intocmita de medicul ambulantei scrie ca i s-au administrat Irinei Cornici sase doze de adrenalina. Raportul medico-legal intocmit de doctorul Dan Gheorghiu cuprinde o descriere a efectelor adrenalinei: "Cantitatea mult peste normal de adrenalina administrata, cat si timpul de actiune prelungit asupra cordului au avut efecte letale prin fibrilatie ventriculara si stop cardiac ireversibil", se spune in noua expertiza medico-legala conform BBC.

Fostul preot Petru Corogeanu a fost incarcerat la Penitenciarul Valsui in 30 ianuarie 2008, dupa ce a fost condamnat la sapte ani de inchisoare de Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru lipsire ilegala de libertate urmata de moartea victimei. Sentinta a fost data dupa mai mult de doi ani si jumatate de procese in care Petru Corogeanu a fost judecat de mai multe instante din tara, scrie romaniatv.net.

In iunie 2005, fostul preot, impreuna cu patru maicute, au supus a alta maicuta de 23 de ani unui ritual de exorcizare, la Manastirea "Sfanta Treime" din Tanacu, judetul Vaslui. Maicuta a murit dupa ce a fost tinuta trei zile fara apa si mancare, fiind imobilizata pe o cruce de lemn. Trei din cele patru maicute au fost eliberate conditionat la sfarsitul lui 2010, iar cea de-a patra a fost pusa in libertate la mijlocul lui 2011.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…