Treceți la conținutul principal

TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE IAR ROMÂNIA DONEAZĂ APROXIMATIV 10 MILIARDE DE DOLARI! ȘTIREA DECENIULUI, DOVADA TRĂDĂRII NAȚIONALE !TU ABIA ÎȚI DUCI ZILELE IAR ROMÂNIA DONEAZĂ APROXIMATIV 10 MILIARDE DE DOLARI! ȘTIREA DECENIULUI, DOVADA TRĂDĂRII NAȚIONALE !

 
 
 
 
 
 
14 Votes

553159_521168627971003_588584501_n
163431_1768736624405_1418890535_1931826_390179_n
În timp ce tu abia îți duci zilele de azi pe mâine și mănânci parizer cancerigen pentru ați plăti taxele sau ratele, în timp ce românii mor pe capete și cu zile în spitale prost dotate și fără medici, adevărate focare de infecție iar copii tăi învață în școli insalubre, fără profesori, apă potabilă dar cu termopane, în timp ce tu lucrezi o viață de om pentru ați cumpara o amărâtă de garsonieră, chiar dacă te inhami și la al doilea serviciu, România, stat dator pentru generații, donează peste 10 miliarde de dolari unui grup de interese. În tot acest timp, prin taxele tale, prin jerfa și sudoarea ta, tu îi susții pe cei care te condamnă la moarte cu zile și care ți-au vândut viitorul copiilor tăi! Te distrează chiar hăhăitul infect și retard al  lor și le apreciezi costumele de mii de euro, care  nu le pot ascunde jegul, cumpărate, de fapt, din banii tăi…
Afacerea Roșia Montană iti spune ceva? Vrei să vezi cu cât te fură pe tine, cetățean onest, mafioții de la putere care, între noi fie vorba, sunt aceeași de 23 de ani, prin susținerea acestui TUN?!

Click aici pentru A DA LIKE PAGINII CETĂȚENII UNIȚI

Gașca de politicieni MAFIOȚI care susține afacerea de la Roșia Montană îți ascunde un lucru esențial și anume cât pierde România, în fapt, cât pierzi tuBanii pierduți ar putea să îți ușureze ție viață, să aducă un strop de normalitate în țara asta. În schimb, ei preferă sa îi doneze practic unui grup de interese…
Trădătorii națiunii susțin că avem resurse care trebuiesc folosite și că România nu are tehnologia necesară și nici banii pentru a porni de una singură exploatarea de la Roșia Montană. Bun…, atunci de ce nu mai așteptăm, sau de ce nu ne împrumutăm!? Am fi cu peste 90% mai căștigați? Cu siguranță, datorită profitabilității acestui proiect, băcile ar împrumuta statul.
Dar, pentru-că au fost cumparați, gașca ponta-băsescu o ține pe a ei. În plus au și tupeul grotesc de a prezenta, fără să ofere argumente sau date precise, acest proiect ca fiind profitabil țării! Desigur specialiștii și-au spus opinia, care este total defavorabilă proiectului, doar că ei, nerezonând cu interesele policienilor ce și-au luat tainul, nu sunt băgați în semă de presa aservită partidelor politice, iar tu ești dezinformat permanent sau mult prea ocupat cu asigurarea propriei supraviețuiri pentru ați pune întrebări…

IATĂ CALCULUL – vezi cât pierde ROMÂNIA…

Matematica NU INȘEALĂ niciodată, IAR CONCLUZIILE LE VEȚI TRAGE SINGURI!  Să facem un calcul extrem de simplu folosind datele pe care compania RMGC ni le pune la dispoziție (studiază și tu documentul AICI).
Ce este redevența? REDEVÉNȚĂ, redevențe, s. f. (Fin.) Datorie, obligație, rentă care se plătește periodic la date fixe și sub formă de cotă fixă. (acceseaza pagina )
România primește 6% redevență, așa au negociat băiețașii. Adică 6% din cantitățile de 300 de tone de aur și 1600 de tone de argint revine statului. Asta insemană că, din întrega cantitate estimată primim 18 tone de aur și 96 de tone de argint. DOAR ATÂT!!!
NU OMITEȚI UN LUCRU – aurul este al nostru iar canadienii nu fac decât să aducă tehnica și să folosească forță de muncă românească, plătită românește, pentru al exploata. Cu toate acestea ei vor rămâne cu 94% din cantitatea de aur și argint ce va fi extrasă, adică cu 1504 tone de argint și cu 284 tone de aur!!! CURAT TUN!!!
Nu aducem aici în discuție problema cianurilor care vor rămâne pe vecie acolo și pentru conservarea cărora statul român va cheltui sume astronomice.

CÂȚI BANI PIERDEM?!

AURUL
Dacă cei 6% pe care îi primim ca redevență valorează 591 milioane de USD atunci, folosind calcule simple, aflăm că:
- cele 284 de tone de aur, PARTEA așazișilor CANADIENI,  valorază peste 9,2 miliarde de USD.
591.000.000:6 = 98.500.000 (am aflat cât valorează 1% ) 98.500.000 * 94 = 9.259.000.000  (puțin peste 9 miliarde USD)
ARGINTUL
Prețul argintului este mai redus, doar 20 de (dolari uncia), iar compania RMGC nu oferă date concrete asupra valori în USD a celor 6%. Cu toate acestea, valoarea argintului este de 1.028.826.430,55 USD.  Vă invit să calculați voi cât valorează cele 96 de tone de argint primite drept redevență de țară, repet, asa au negociat sova, ponta, basescu, boc….
Întrebare: Ce țunami poate determina un grup de politicieni să susțină că proiectul este rentabil pentru țără, adică să TRĂDEZE INTERESELE ACESTUI STAT ȘI NEAM!? DE CE DONĂM ACEȘTI BANI!??????

LĂMURIRI

Pentru cei care consideră că o să câștigăm bani din cei 25% pe care România îi deține în acționariatul firmei., vă invit să stați calmi!!! RMGC preconizează că profitul din dividente este de 580 dei milioane de USD…. Asta în cazul în care va exista profit. Cu siguranță cu cateva firme căpusă deținute de politicieni sau de interpușii lor profitul va fi adus la zero! Sunt atatea cazuri în Romania.
CONCLUZIE: CINE CAȘTIGĂ DIN ACEST TUN?!
Cum au putut negocia această mizerie!!! Care a fost prețul trădării!?
Iată ce spune ACADEMIA ROMÂNĂ
În practica internațională, mai ales la petrol, dar și la minerale – aur, nichel, metale rare, metale obișnuite – se folosește așa-numita metodă a împărțirii producției, acordul de împărțire a producției. Asta ar însemna că din aurul extras, în cazul de față, investitorul, cel care exploatează resursa, primește o parte din producție, care să acopere cheltuielile de investiție, cheltuielile de operare și un profit rezonabil, iar restul producției aparține proprietarului de fapt, statului. În cazul unor țări, această împărțire a producției înseamnă până la 80% din producție revenind statului proprietar. Deci, în cazul aurului, ar însemna ca din aurul extras, partea care ar reveni statului român să intre direct în vistieria națională, la Banca Națională. Banca și statul român nu trebuie să cumpere acest aur, îi aparține, iar din aurul pe care îl posedă, plătește celui care îl exploatează.
PS:

Aveţi în cămară 22 de saci cu făină, şi vi se spune că nu aveţi capacitatea (know-how-ul şi tehnologia) de a-i căra până în bucătărie. Vine cineva şi vi-i cară. Preţul transportului e… 17 saci. Şi nu numai atât. În timpul ‘operaţiunilor’, omul vă dărâmă cămara, vă murdăreşte ireversibil bucătăria, vă otrăveşte apa de la robinet şi aerul pe care îl respiraţi. Şi ca să vă explic de ce analogia nu e perfectă, iată: grâul se face în fiecare an, deci rezerva de făină poate fi reîmprospătată; aurul, nu.

TE RUGĂM SĂ DISTRIBUI ARTICOLUL.

SPARGE CENZURA!!!

……………………
CITESTE SI

ION ILIESCU A IESIT DE LA NAFTALINA ȘI JIGNESTE MILIOANE DE ROMÂNI!!!

SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!
http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/sos-spre-ce-se-indreapta-romania-cea-mai-ordinara-lege-gata-sa-fie-aprobata-va-fi-macel/
Legătura dintre condamnații la moarte în SUA, lagărele de exterminare ale lui Hitler și Roșia Montană. Iata ce nu trebuie ca tu să știi.
http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/29/legatura-dintre-condamnatii-la-moarte-in-sua-lagarele-de-exterminare-ale-lui-hitler-si-rosia-montana-iata-ce-nu-trebuie-ca-tu-sa-stii/
DETALII CARE ZGUDUIE ROMÂNIA. VEZI AICI LA CE S-AU PRETAT “REPREZENTANȚII” POPORULUI
http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/26/detalii-care-zguduie-romania-vezi-aici-la-ce-sau-pretat-reprezentantii-poporului/
ȘTIREA ANULUI 2013! ROȘIA MONTANĂ – ACT DE ÎNALTĂ TRĂDARE NAȚIONALĂ, CRIMĂ, PREGĂTITE DE PONTA ȘI BĂSESCU!
http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/19/stirea-anului-2013-rosia-montana-act-de-inalta-tradare-nationala-crima-pregatite-de-ponta-si-basescu/
“[...] morţii sunt rupţi în două cu sicrie cu tot!”
http://proiectromania.wordpress.com/2013/08/22/incredibil-mortii-sunt-rupti-in-doua-cu-sicrie-cu-tot/
Aurul este doar acoperirea. VALOAREA METALELOR RARE ESTE DE 4 ORI MAI MARE, IAR STATUL NU PRIMEȘTE REDEVENȚE. Nimeni nu vorbește despre acest subiect! TĂCEREA ESTE DE AUR!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…