Treceți la conținutul principal

Maidanezii o plaga ce nu se poate inchide.

Am fost martorii in ultimele zile la un nefericit incident.
Maidanezii ataca din nou.De data asta un copil de 4 anisori,care nu se putea apara singur.Groaznic,infiorator,
dar sa tinem seama si de opiniile "iubitorilor de animale".OARE?CATI COPII SI CATI OAMENI VOR MAI TREBUI SA MOARA PENTRU CA ACEASTA PROBLEMA VECHE DE 20 DE ANI SA AIBE IN FINAL O REZOLVARE IN BINE PENTRU SPECIA UMANA?
VA PREZINT UN MATERIAL IN CONTINUARE CARE SPER SA DEA DE GANDIT:

Marturii ZGUDUITOARE ale bunicii copilului ucis de caini. Care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus

 
Trupul neinsufletit al baietelului de patru ani ucis de caini maidanezi in zona Parcului Tei a fost depus, astazi, la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala. Indurerati peste masura, parintii si bunica stau deznadajduiti la capataiul copilului si nu-si pot explica de ce micutul a avut o soarta atat de cruda.Bunica baiatului, care il avea in grija in momentul producerii tragediei, este zguduita de durere si nu-si revine din soc.

Bunica baietelului ucis de caine, Aurica Anghel, a facut marturii zguduitoare la priveghiul copilului. Femeia este in stare de soc si rememoreaza fiecare clipa petrecuta cu nepotii ei in parc, inaintea de producerea tragediei. Ultimele cuvinte spuse de Ionut inainte sa dispara de langa ea si sa fie muscat de fiarele de pe un maidan din apropierea parcului pana cand a murit ii rasuna permanent in minte.

"Mi-a spus 'bunica, aici ne jucam... aici suntem, si eu ma mutam cu banca... se mutau ei, ma mutam si eu... In trei locuri m-am mutat, ma mutam din banca in banca dupa ei, dupa ei, dupa ei. Nu stiu cum au disparut, ca eu nu cunosteam parcul asa bine", spune obsesiv femeia, distrusa de durere si de faptul ca nu intelege cum a fost posibil asa ceva. Bunica lui Ionut crede ca toti cainii maidanezi trebuie sa fie omorati: "Sa-i omoare pe toti, unul sa nu ramana, sa-i faca sapun".

Femeia spune ca nepotul cel mare, in varsta de 6 ani, care a fost si el muscat de picior de caini, dar a reusit sa scape, este in stare de soc. "Primele cuvinte ale lui au fost 'bunica, Ionut gata, nu mai e, a murit. Cinci caini erau pe el si eu am scapat'. Atat a putut sa spuna. Mi-a spus: 'bunica, iti spun ceva, dar nu ma bati'. El n-a mai spus nici la cine l-a scapat pe el ca are un frate si ca l-au mancat cainii", a povestit Aurica Anghel.

Femeia a zugravit, printre lacrimi, imaginea zguduitoare a copilului ucis de caini: "Sa-l vedeti cum este. Nu mai are o mana, capul e luat. Tot, tot, tot.... La fata e tumefiat".

"Fratele lui e foarte speriat. Tot zice 'nu sunt de vina eu, nu sunt de vina eu'. Parintii sunt multumiti ca au scapat macar cu unul... Mi-au zis ca nu mi-i mai dau mie, mi-a zis si baiatul cuvinte grele", spune femeia.

Bunica a precizat ca nu este de vina pentru cele intamplate: "A fost o fractiune de secunda. N-am fost nici eu vinovata, ca sunt ca argintul viu copiii astia. Trebuia sa ma duc imediat, dar eu tot asteptam sa vina".

Si tatal baiatului este impietrit de durere. "Cine-i iubeste pe maidanezi, sa vina sa vada cum arata copilul meu! Fiul meu nu a murit muscat de caini, ci mancat!", spune barbatul, care se pregateste sa-si ingroape fiul de numai patru anisori.
Astept reactiile d voastra.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…