Treceți la conținutul principal

Ce se ascunde în SUA.......

De ce sunt în stare americanii. Investigaţia CUTREMURĂTOARE care arată ce se ascunde în SUA

DE O.P.   •   12 SEP 2013   •   10:54Comenteaza
De ce sunt în stare americanii. Investigaţia CUTREMURĂTOARE care arată ce se ascunde în SUA 442
In Statele Unite, părinţi care s-au săturat de copiii pe care i-au adoptat au găsit soluţia de a se debarasa de aceştia: apelează la forumuri pe Yahoo şi pagini de Facebook, scrie Jurnalul.

O practică ilegală, care face oficiu de rezervor pentru pedofili, comentează cotidianul francez Le Figaro, care publică un articol despre o campanie de presă remarcabilă marca agenţia de presă Reuters, în colaborare cu postul de televiziune NBC News.

“Oamenii nu sunt animale, iar plasarea lor dintr-o parte în alta, alături de persoane care le sunt total străine prezintă riscul de a le încredinţa unora care comit abuzuri”, notează, la rândul lor, jurnaliştii britanici de la Daily Mail, care au relatat despre investigaţia realizata de Reuters.

“Aş fi dat-o şi unui criminal în serie!”
 “Aş fi încredinţat-o şi unui criminal în serie, atât de mult mă scotea din minţi, nu-o mai suportam”. Aceste cuvinte care dau fiori îi aparţin unei casnice care încerca să se debaraseze de fiica ei adoptivă.

Povestea ei este doar o părticică dintr-o remarcabilă muncă de investigaţie jurnalistică realizată de jurnalista Megan Twohey, de la agenţia de presă Reuters, timp de un an şi jumătate, care a scos la iveală o piaţă neagră a copiilor în SUA. Jurnalista îşi prezintă ancheta structurată pe mai multe secţiuni, pe un site dedicat, însoţit de infografii şi de înregistrări video (http://www.reuters.com/investigates/adoption/îarticle/part1).

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…