luni, 15 iulie 2013

RELU FENECHIU pleacă din Guvern. Ponta a preluat interimatul la Ministerul Transporturilor Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/relu-fenechiu-pleaca-din-guvern-ponta-va-prelua-interimatul-la-ministerul-transporturilor

RELU FENECHIU, CONDAMNAT. Relu Fenechiu a demisionat, vineri, din funcţia de ministru al Transporturilor. Premierul Victor Ponta a preluat interimatul la conducerea ministerului.

UPDATE: Reku Fenechiu şi-a dat demisia telefonic, într-o convorbire cu Victor Ponta, decizia de revocare a fost semnată de preşedintele Băsescu, Victor Ponta a preluat interimatul Ministerului Transporturilor.
UPDATE: Informaţiile privind demisia lui Fenechiu au fost infirmate chiar de către ministru, care a declarat pentru Gândul.info că va aveam sâmbătă, o discuţie cu premierul Victor Ponta pe această temă.
Ponta spune că va prelua interimatul
"Până la această oră, premierul nu a primit o propunere oficială din partea PNL, iar premierul a decis să preia interimatul", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Şeful Guvernului a discutat în prealabil cu Fenechiu, care i-a transmis că va părăsi postul de ministru. Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX de către premierul Ponta.
"Da, voi prelua eu interimatul până va propune PNL un nou ministru", a spus Ponta.

Relu Fenechiu, CONDAMNAT la 5 ANI de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE în DOSARUL "TRANSFORMATORUL"

Relu Fenechiu, omul care a condus Ministerul Transporturilor o jumătate de an, a fost condamnat, vineri, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Aceeaşi pedeapsă a primit-o şi fratele său, Lucian Fenechiu. Cei doi sunt acuzaţi de complicitate la infracţiunea de abuz în serviciu în formă calificată.

RELU FENECHIU A DEMISIONAT. Ponta preia interimatul la Ministerul Transporturilor

Niciun comentariu: