vineri, 26 iulie 2013

Ponta: Gâdea şi ceilalţi jurnalişti Antena 3 sunt extraordinar de buni

Premierul Victor Ponta a precizat că nu poate comenta  ancheta penală de la postul de televiziune Antena 3, dar a declarat că îi consideră pe Mihai Gâdea şi ceilalţi jurnalişti de la Antena 3 nişte profesionişti şi va continua să participe cu plăcere la emisiunilor de la acest post.
"Nu pot să comentez anchete penale în desfăşurare, dar pot să spun că îi consider în continuare atât pe Mihai Gâdea, cât şi pe ceilalalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi voi participa în continuare la emisiunile lor", a declarat Victor Ponta.
Postul Antena 3 a fost pus sub urmărite penală, joi, în dosarul de şantaj INTACT - RCS & RDS. Directorul general al Antena 3 - Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică rămân pentru moment martori în acest dosar.
Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Niciun comentariu: