sâmbătă, 13 iulie 2013

MONDENE

Ce s-a întâmplat la mormântul Mădălinei Manole, la 3 ani de la moartea ei

Mădălina Manole a alunecat în uitare. La trei ani de la moartea ei, cei care au trecut pe la cimitir să-i aducă o floare şi să aprindă o lumânare pot fi număraţi pe degetele de la o mână...
 • Cei trei au legat tabloul Mădălinei de cruce, apoi au aprins lumânări şi s-au rugat

 • Astăzi se împlinesc trei ani de când Mădălina Manole şi-a luat viaţa, otrăvindu- se cu furadan. Tradiţia creştină cere să ne comemorăm morţii înaintea datei “plecării” lor, aşa că ieri ar fi trebuit să-i vedem pe apropiaţii “fetei cu părul de foc” plângând-o la Cimitirul Bolovani din Ploieşti, unde este înhumată Însă acolo... pustiu.
  Părinţii cântăreţei au făcut pomana de trei ani în urmă cu o săptămână, iar soţul ei a ales să meargă la mormânt ieri, dar la o oră extrem de matinală, ca să nu fie văzut de nimeni. Angajaţii cimitirului spun că Petru Mircea a intrat pe poartă la 6.00 dimineaţa, a depus trei buchete de crizanteme, două albe şi unul galben, a aprins câteva lumânări, iar după 10 minute deja pleca.

  Tabloul cu chipul ei dispare mereu

  Ieri dimineaţă, la căpătâiul Mădălinei se aflau doar trei persoane: Daniel Gheorghe, un bun prieten de-al cântăreţei, şi doi amici de-ai lui, o femeie şi un bărbat, care l-au însoţit pe drumul de la Medgidia la Ploieşti. Ca în fiecare an, în jurul datei de 14 iulie, Daniel a venit la cimitir pentru a depune un tablou cu Mădălina, tablou care, spune el, dispare după câteva zile.
  “În fiecare an aduc un tablou la mormântul Mădălinei, dar dispare după câteva zile. Nu înţeleg cine-l ia şi de ce. Sper măcar că-l păstrează, nu-l aruncă”, ne-a spus bărbatul. Amicul îndrăgitei cântăreţe s-a declarat întristat de faptul că lumea a uitat-o pe Mădălina, dar şi de faptul că, după trei ani, ea are în continuare un mormânt sărăcăcios, fără cruce din marmură.


  Astept parerile d voastra.
  Niciun comentariu: