Treceți la conținutul principal
http://proiectromania.wordpress.com/

SCANDALOS! CE VI SE ASCUNDE ÎN SCANDALUL CARTELELOR PREPLĂTITE ȘI A “PRISM-ULUI DE ROMÂNIA”. BONUS – CARE ESTE ROLUL LUI CRIN ANTONESCU?!

 
 
 
 
 
 
3 Votes

1195442352382851478zeimusu_warning_sign-svg-med
Șocul suferit de români la auzul a ceea ce li se pregătește cu dărnicie este departe de a se fi terminat. Și asta nu este nimic față de ceea ce urmează!
Scandalul înregistrării/ascultării cartelelor preplătite, izbucnit recent și care îi are ca protagoniști pe ghiță sebastian, patronul rtv și pe ponta, este departe de a se sfârși. Faptul că propunerile șocante, securistice și iresponsabile ale lui ghiță și ponta lovesc puternic în libertatea cetățeanului, în dreptul la intimitate și în secretul corespndenței, toate garantate de Constituție, este evident.
Nu cred că își poate permite nimeni să declare că trebuie să se contruiască în țară un instrument asemănător Prism, care să înregistreze totate comunicațiile mobile și de pe Internet, decât dacă dorește atragerea atenției, indiferent de costurile de imagine. Cei drept, cam toate argumentele celor doi sunt profund ridicole, dar tocmai această caracteristică atrage furia poporului care este sătul de a i se asculta telefoanele, de servicii secrete devoratoare de munți de bani care lucrează pentru liniștea iubiților conducători, de șantaje și de mafioții din economie și politică.
Să iți argumentezi utilitatea propunerii spunând că doar așa previi atentatele teroriste (inexistente de fapt ) în țară este o prostie, o sfidare la adresa cetățeanului. Nu cred eu ca teroriștii se împiedică în a face rost de cnp-uri. Nu poți cere poporului să îți cedeze din libertăți, din drepturi ție, adică guvernului, care ești incapabil să ridici cu 0.01% nivelul de trai, și serviciilor, pentru câțiva nebuni de la Socola. *
Să declari public că adopți decizia pe principiul că așa-i la modă, că doar mai sunt încă 17 state din Europa (… din 49 ) în care poți cumpăra o cartelă doar pe baza buletinului, nu este un argument, cel mult o constatare, dar care nu ne obligă să le urmăm exemplul.
Să insinuezi că cei care sunt împotriva propunerii sunt oameni fără minte, nu este normal pentru un premier cât de cât școlit, fost procuror. Ponta reduce totul la: “cine nu este cu mine este împotriva” tării… adică terorist. EI NU MAI SPUNE…, PLAGIATORE!
Să declari despre posesorii de cartele preplătite că sunt posibili teroriști este o acuză gravă îndreptată împotriva a peste 12 milioane de deținători. Apropos, români posesori de cartele preplătite, cum vă simțiți atunci când premierul țării vă jignește și spune despre voi că sunteți posibili teroriști?! Așa făcea și băsescu când îi acuza pe șomeri că nu vor să muncească, doar că ăstalaltul ne mai face și infractori și teroriști… (avanseză în gravitate)
Pentru un am normal, totate aceste “argumente” sunt simple idioțenii care nu ar trebui băgate în seamă dar care îți ridică tensiunea când te gândești la calitatea umană, politică și profesională a celor care ne conduc de vreo 10 ani.
Încă un fapt extrem de interesant…
La o privire mai atentă, nu putem să ne facem că nu observăm faptul că se încearcă lovirea unui personaj cheie a usl-ului și anume Crin Antonescu, desi nu joacă activ în scandal. Lupta dintre psd si pnl atinge cote alarmante. Ponta, după toate aparențele încearcă să destrame alianța, lovind cu toate forțele în pnl și în Crin  Antonescu. Ce să mai zicem, îi face jocul tov. băsescu, fie că vrea fie că nu, fie că este conștient sau nu. Nu se poate să nu remarcăm că atât ghiță** cât și ponta,*** lovesc în Crin Atnonescu și încearcă să îl facă responsabil pentru situația creată. În interviurile pe care aceștia le-au dat presei, au avut grija să spună că decizia a fost luată în CSAT, în timpul mandatului lui Antonescu, de președinte interimar de atunci. Toate cotidianele importante au ținut să evidențieze acest lucru. Desigur că ideea cu care românul simplu va rămane în minte este că Antonescu a impus votarea acestei hotărâri. Nimic mai fals!
O astfel de decizie are nevoie de timp de pregătire înainte de a fi adoptată. Cu siguranță serviciile (călărite cu succes de băsescu) au pregătit din timp această decize la ordinul și indicațiile extrem de prețioase ale tovarășului președinte și au așteptat momentul oportun. Și uite așa, băsescu a ieșit basma curată.  Dezinformat, Antonescu a acceptat adoptarea deciziei în timpul interimatului său, făcând jocul băsescului și riscând acum să își distrugă popularitatea. Desigur, neatenția nu îl absolvă de vina de a avea consilieri neperformați – că doar nu i-am ales eu.
Interesant mai este și faptul că acest scandal a izbucnit tocmai când Antonescu este plecat din țară, în SUA, oarecum izolat de ceea ce se petrece la noi și fără o posibilitate prea eficientă de a se explica.. Să fie o concindență? Desigur, faptul că nu este în țară nu il scuză că nu intervine și nu face lumină.
Un alt  fapt și mai interesant. Oare cine o fi șeful până la urmă?
Recent o delegație a a CIA a avut o înâlnire cu tov Ponta. Surpriza cea mare a constat în prezența lui ghiță sebastian din partea României alături de ponta. În ce calitate o fi participat ghiță, patron de televiziune, la această întâlnire?
“Ne-am lămurit, boss, nu există altă posibilitate. Dacă Maior e șeful SRI, dacă Meleșcanu e, să zicem, șeful SIE, atunci Ghiță trebuie să fie șeful lui Ponta”. “Roger”, a zis Brannon și, relaxat, a început o discuție interesantă despre contractele cu statul.
note
*Ideea de a renunța la drepturi pentru binele comun este extrem de periculoasă și iresponsabilă. Numai o minte dementă ar putea cere asa ceva.
*** “Este o decizie adoptată în luna august a anului trecut de către CSAT şi, de atunci, am progresat în ceea ce priveşte procedurile de implementare, pentru că în acest moment sunt peste 10 milioane de cartele pre-plătite şi evident că nu poţi să retroactivezi. Nu doar că o susţin, eram în CSAT, dacă nu mă înşel, era în perioada mandatului interimar al domnului Antonescu, domnia sa era preşedinte interimar, eu eram prim-ministru, erau toţi miniştrii acolo, şi a fost adoptată această decizie imediat după atentatul din Bulgaria, unde atacatorii au folosit cartele pre-plătite”, a spus Ponta. (sursa gandul.info)
cititi si va minunati .astept likuri sau altceva de la voi.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sirenele – mit sau REALITATE

Sirenele – mit sau REALITATE
Au fermecat marinari cu cântecul lor, prinţi – cu frumuseţea lor şi oameni de ştiinţă – cu trupul de om şi peşte. Vorbim de sirene, binecunoscute nouă din primii ai copilăriei din povestea lui Hans Christian Andersen şi, mai târziu, din muzica lui Felix Mendelssohn, din filme, picturi şi alte scrieri. Dincolo de poveşti, filme şi muzică, să ştiţi că oamenii au înotat alături de sirene, le–au dus оn muzee sau le–au făcut filmuleţe pe care le–au postat pe Internet, aşa că o întrebare se ridică: sunt sirenele creaturi mitologice sau chiar există?
Înainte de a începe povestea sirenelor, e necesară o diferenţiere între accepţiunile acestui termen în limba română. Pe de o parte, sirene sunt denumite creaturile mitologice jumătate femei, jumătate păsări, care trăiau pe insule înconjurate de stânci şi ademeneau marinarii cu cântecul lor, până când corăbiile acestora naufragiau. Astfel sunt sirenele descrise în mitologia greacă şi în cea romană. Sub aceeaşi denumire…

DIN NOU DESPRE FEG,SI CEVA NOU DESPRE...

FEG si „Henri Coanda”, tepe marca ARACIP Absolventii de liceu din Mures, momiti de doua scoli postliceale cu activitate dubioasa. Desi nu detin deocamdata niciun fel de autorizatie din partea Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS), scolile Postliceale FEG si „Henri Coanda” au început bine mersi înscrierile pentru mai multe specializari medicale pentru anul scolar 2011-2012, la sediul Grupului scolar „Ion Vlasiu”, respectiv la cel al Grupului scolar „Avram Iancu” din Târgu-Mures. Ajung în curtea Grupului scolar „Ion Vlasiu”, fostul Liceu Forestier. Întreb unde ma pot înscrie la scoala Postliceala FEG, iar portarul ma îndruma catre secretariat. Într-un spatiu care seamana mai degraba a camara decât a secretariat se afla o doamna foarte amabila care paleste brusc atunci când îi spun motivul vizitei. 
- Sunteti autorizati?, întreb.
- Da, avem autorizatii de la SANEPID, de la Minister..., raspunde secretara. 
- si unde e autorizatia? Conform legii sunteti obligati…

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014

Costumi, tradizioni e superstizioni popolare rumena di Pasqua 2014
Vacanze di Pasqua è la più solenne delle vacanze è aumentata di anno che porta all'umanità la speranza della salvezza e della vita eterna attraverso il sacrificio di Gesù Cristo .
Costumi, tradizioni e superstizioni di Pasqua
Nella tradizione ortodossa , l'inizio della festa è contrassegnato con il digiuno per sette settimane . Ha un significato molto importante della Settimana Santa Giovedi Santo . Da questo giorno , gli abitanti si fermano lavoro nel campo e concentrarsi sulla casa e cantiere , per tutto pulito . Anche il Giovedi Santo , le donne cominciano a preparare pane e tintura delle uova .
PastePotrivit abitudini tradizione , alla mezzanotte tra Sabato e Domenica , le persone si svegliano dal sonno campane . Lavare con acqua pulita , mettere i loro vestiti prendiamo una candela e rivolgiamo alla chiesa dove il sacerdote , con il Vangelo e la croce in mano , seguita dalla processione di fedeli , viene con c…