luni, 15 iulie 2013

Aproape săptămânal, Gigi Becali, şeful Stelei, solicită schimbarea regimului său de detenţie din Penitenciarul Jilava, invocând tot felul de motive pentru a obţine o fărâmă de libertate. Însă conducerea închisorii refuză sistematic cererile latifundiarului, ultima dată interzicându-i eliberarea temporară pentru a participa la funeraliile mătuşii sale Everdichia.
Cum Gigi are de executat o pedeapsă de trei ani şi jumătate, din care a făcut doar două luni, foştii colaboratori se tem pentru psihicul bosului. O mărturie a unuia dintre foştii săi apropiaţi dezvăluie suferinţa pe care o trăieşte Gigi la mititica. Şi care s-ar putea accentua acum. Cătălin Zmărăndescu le-a povestit unor prieteni că l-a văzut pe fostul său patron plângând în hohote!
În 2009, Becali a stat o lună în arest, în dosarul sechestrării hoţilor de maşini, iar alături de el s-au aflat şi gărzile sale de corp de atunci. “Făcea crize de nervi. L-am văzut plângând! El se lăuda, după ce-a ieşit din arest, că nu a fost chiar aşa rău. Eu l-am văzut însă plângând! Şi cred că plânge şi acum!”, a fost auzit spunând “Zmără”. După încarcerarea lui Gigi, actualul luptător MMA declarase cu subînţeles: “Mă tem să nu facă vreo prostie în închisoare!”.

Vrea să devină licenţiat în Drept

În speranţa că va reuşi să-şi reducă pedeapsa, Gigi vrea să devină licenţiat în Drept, facultate de care s-a apucat în 2005 şi pe care a abandonat-o după doi ani. “Poate să studieze de la distanţă, se poate prezenta şi la examen dacă i se va permite”, a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu la Sport.ro.

Gigi Becali (55 de ani), patronul Stelei, suportă greu regimul din puşcărie, iar întâmplările petrecute în 2009, când a stat o lună în arest, s-ar putea prelungi şi chiar accentua. O spune Cătălin Zmărăndescu (40 de ani), actual campion european IBA la arte marţiale mixte (MMA), fostul bodyguard al latifundiarului din Pipera.


Niciun comentariu: